avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine primește custodia copilului?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine primește custodia copilului?

Buna ziua. Am un copil de 2 ani. El inca la banca piept. Soțul a venit acasa de la sala si a zis ca vrea sa divortez. A fost la notar fără știrea mea si s a interesat. El vrea ca copilu sa stea 2 saptamani la el si doua la mine. Eu am zis cum ii mic copilul sa stea câteva ore odată la 2 weekend e cu el. In tot acest timp soțul nu s a ocupat deloc de copil. Luni si marti merge la sala miercuri acasa joi cu prieteni la poker si vinerea iar la sala. Sâmbătă lucrează pana la 1 si vine acasa la 6. Sta in oras cu prieteni. El locuiește la mine. Va rog dati mi un sfat ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Alex2016R , utilizator 22:18, 11 Septembrie 2018
Refuzați.
Îi spuneți soțului sa se adreseze instantei pentru divorț, va trebui să motiveze.
Cât despre custodie, greu de crezut că, în cazul de față, nu veți primi custodia.

Alex2016R a scris:

Buna ziua. Am un copil de 2 ani. El inca la banca piept. Soțul a venit acasa de la sala si a zis ca vrea sa divortez. A fost la notar fără știrea mea si s a interesat. El vrea ca copilu sa stea 2 saptamani la el si doua la mine. Eu am zis cum ii mic copilul sa stea câteva ore odată la 2 weekend e cu el. In tot acest timp soțul nu s a ocupat deloc de copil. Luni si marti merge la sala miercuri acasa joi cu prieteni la poker si vinerea iar la sala. Sâmbătă lucrează pana la 1 si vine acasa la 6. Sta in oras cu prieteni. El locuiește la mine. Va rog dati mi un sfat ce sa fac.

Am vorbit eu cu un avocat și am depus eu actele pentru divort. Acum Doamne ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fostul meu soț vrea sa vină să ridice copilul, ... Murasan Georgiana Murasan Georgiana Buna ziua, Fostul meu soț vrea sa vină să ridice copilul, după aproape 11 luni de absență totală din viața copilului. Ce se poate face, pentru a nu ... (vezi toată discuția)