Domiciliul minorului este stabilit la mine, doar că, custodia este comună, până la 2 ani avea dreptul tatăl sa vina să îl vadă în prezența mea in primul și al treilea weekend din lună, lucru pe care l-am făcut de o dată chiar după divorț, in luna noiembrie 2020, 1 dată chiar după ce a împlinit copilul 1 an, și 1 dată in septembrie anul trecut, de atuncia nu a mai venit deloc la copil... De Crăciun anul trecut copilul a împlinit 2 ani, iar conform convenției de la divorț ( am divorțat la judecătorie) de la 2 la 3 ani are dreptul o data pe luna să îl ridice pe copil de vinerea la amiază până duminica, dar el de anul trecut din septembrie, adică de 10 luni nu a fost deloc să îl mai vadă, copilul nu îl cunoaște bine... El nici atâta nu știe ce nevoi are, sau ce să facă cu copilul, copilul fără mine de-abia sta cu bunicii din partea mea cu care locuiește în aceeași casă de la divorț... Dar el acuma pretinde să vină să îl ia pe copil ....
Madalina Pascu a scris:
Buna ziua, in primula rand solicitati interventia 112 la momentul la care fostul sot va incerca sa ia copilul intrucat nu are acest drept. De asemenea, e important sa solicitati in instanta stabilirea domiciliului minorului la dvs. si stabilirea autoritatii parintesti pentru ca pe viitor sa nu mai aveti probleme .