avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar

Tatal meu a pus o cerere de reconstituire a unei proprietati de padure.
La aceasta cerere sau trecut o sora de a lui si un nepot copil la alta sora ,dar au refuzat sa semneze cererea(nu cunosc de ce).
La reconstituire nu au dorit sa vina comisia locala voit sau fara voie mia masurat mai putin cu 1,2 ha dintr-un total de 6 ha.Rudele mele ma gasesc pe mine vinovat pentru aceasta cauza .
As vrea sa stiu daca ei nu au semnat cererea de reconstituire au dreptul la partaj? mentionez ca pe titlul de proprietate sunt trecuti.
Daca sunt trecuti pe titlul de proprietate, atunci este clar ca au dreptul la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Mihaela Enache Mihaela Enache povestea suna asa : dupa legea 18 s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren agricol 1,5 ha in numele sotiei supravietuitoare si a singurului ... (vezi toată discuția)
Anulare sau modificare titlu de proprietate andreicosminus andreicosminus In situatia in care s-a emis un titlu de proprietate pentru o suprafata mai mica decat cea cu care defunctul s-a inscris in registrul agricol (conform ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nellu_17 nellu_17 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in anul 1995, am intrat in posesia unui titlu de proprietate eliberat ca urmare a depunerii cererii de ... (vezi toată discuția)