avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans Imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans Imobiliar

Buna ziua. Am platit avans 11.000 EUR pentru un apartament de 55.000 EUR, insa blocul nu este gata inca. Din motive personale nu as dori sa ma mai mut acolo. Pot gasi o alta persoana care ar dori sa se mute acolo si sa imi plateasca cei 11.000 de EUR?, inainte de a face imprumut la banca? Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 23:30, 10 Septembrie 2018
In principiu este posibil insa trebuie facute mai multe verificari (spre ex sa nu aveti o clauza in antecontract care interzice acest lucru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans apartament Luciana222 Luciana222 Buna ziua, Am semnat un antecontract la un notar pt achizitie apartament in octombrie 2017. Avansul dat proprietarului a fost de 2000 eur, urmand ca restul ... (vezi toată discuția)
Antecontract achizitionare imobil Oana145 Oana145 Buna ziua, Urmeaza sa semnez un antecontract (si sa paltesc avansul) pentru achizitionarea unui apartament intr-un bloc care va fi gata la 5 luni de la ... (vezi toată discuția)
Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)