avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut avocat! Urgent!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut avocat! Urgent!

Caut un avocat de preferinta din Bacau sau Roman pentru a ma reprezenta la niste procese cu SRI, Ministerul sanatatii si guvern. Vreau sa ii dau in judecata sa le cer despagubiri. Am contactat mai multi dar nu mi-a raspuns nici unul. Daca este vreo unul dispus sa ma ajute macar pentru consiliere sa ma contacteze. Nu am bani acum dar sunt dispus sa platesc dupa ce castig procesul.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 22:20, 9 Septembrie 2018
Puteti accesa catalogul consultantilor de pe forum sau puteti adresa solicitare oficiala direct la baroul local de avocati
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este clar de ce nu v-a contactat nimeni ..Succes.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am accesat catalogul si nu mi-a raspuns nimeni. Am contactat pe site-ul baroului vreo 15 prin email si nu mi-a raspuns nici unul mentionez ca nu am pomenit nimic ca nu as avea bani sa ii platesc. De acum vroiam sa ii sun. Trebuie sa ma duc in alta localitate la barou dar m-au adus in situatia sa nu am bani nici sa trec strada si mai sunt si bolnav.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
utilizator16eu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat urgent! utilizator16eu utilizator16eu Sunt persoana targetata si am fost adus intentionat in asa situatie incat abia sa imi permit strictul necesar. Am probleme de sanatate si nu ma pot deplasa pe ... (vezi toată discuția)
Solicit avocat schimbare nume aidu aidu Buna ziua, Doresc sa schimb numele meu de familie, fare nicio legatura cu alte persoane. Exista avocati cu experienta in acest domeniu si ce servicii pot ... (vezi toată discuția)
Avocat infractor mariantrifan mariantrifan Am si eu urmatoarea problema de semnalat si as dori un raspuns concis Un membru al familiei mele a avut numeroase divergente cu administratorul unui bloc din ... (vezi toată discuția)