Am si eu urmatoarea problema de semnalat si as dori un raspuns concis
Un membru al familiei mele a avut numeroase divergente cu administratorul unui bloc din diverse motive pentru care a contactat un avocat.
Avocatul a pretins documentele necesare demararii medierii si actionarii in instanta.
A platit cele doua facturi necesare, a dat avocatei banii si a urmat sa primeasca instiintare din partea instantei cand va fi procesul.
Nu sa mai intamplat nimic de atunci. a cotactat avocatul de neinumarare ori telefonic sa intrebe daca si cand o sa primeasac instiintare, nimic.
Sa dus la tribunal si sa interesat in cele din urma personal si a aflat cu stupoare ca nu exista nici un dosar in care sa figureze ca reclamant.
Ca atare a intrebat iar avocata daca a depus dosarul, ca urmare dupa ce ea a binevoit sa se duca a zis ca acesta sa pierdut si ca o sa faca o cerere la presedinta tribunalului.
Timpul trece si nimic, dupa o luna o intreaba iar , o suna ii trimite mesaje , nimic.
Dupa doua luni se duce la tribunal si face cerere sa stie ce sa intamplat cu dosarul si cu cererea avocatei, surpriza e colosala nu exista nici un dosar depus si nici o cerere a avocatei ca sa o aibe pe ea in calitate de reclamant sau alceva.
Concluzie o avocata escroaca care a luat banii si actele a dat chitanta si nu mai raspunde la nici un fel de email, telefon mesaj.
Ce se poate face acum care este calea legala de urmat in cazul acesta pentru a fi trasa la raspundere.
Ce institutii sunt abilitate sa ia masuri aici: procuratura, barou avocati, ..... , vreau sa stiu exact.