avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere pentru avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere pentru avocat

Buna ziua, sotul meu a primit in urma unui caz penal, o pedeapsa cu executare. Acum doresc sa primesc de la avocat copie dupa tot dosarul, precum si chitante pentru fiecare infatisare la barou. Banuiesc ca sumele cerute au fost prea mari, fiind recomandata de prieteni, si la prima problema de genul, am acceptat sa ii dam banii urmand sa primim chitantele la sfarsit. Aceasta refuza sa raspunda la telefon sau la mesaje pentru a-mi da documentele, acum ca s-a sfarsit cazul. Ii pot face plangere ??Mentionez ca am multe mesaje in care ii solicit documentele.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 16:33, 3 Mai 2019
Buna ziua. 1. Pentru a copia dosarul, daca aveti numarul dosarului puteti merge la arhiva judecatoriei/tribunalului unde s-a judecatr cauza, cu numarul de dosar, cererea pentru studiu si copii o puteti cumpara de la xerox-ul judecatoriei/tribunalului daca sunteti parte in dosar. Daca nu, procura din partea sotului. 2. Pentru chitante de la avocat mai conteaza si daca ati avut contract. Foarte multi nu fac contract pe motiv ca trebuie sa plateasca taxe si astfel tariful ar fii mai mare ...aici ma abtin de la alte comentarii :)
A fost prima data cand am apelat la un avocat si din disperarea de moment, si recomandarea unui asa zis "prieten" (ce si-a luat partea mai apoi) am acceptat orice conditie pusa de ea. Am citit ulterior pe internet despre ea; nu suntem singurii carora le-a luat sume ENORME de bani si nu s-a ocupat deloc de caz. I-am cerut chitante si copii de multe ori in mesaje. Ba nu ii mergea telefonul, ba ne trimitea niste poze pe whatsapp inutile. Acum nu mai raspunde deloc. Nu avem nici o hartie si nici un mesaj de la ea. La telefon vorbea codat, 2 cuvinte si inchidea. A fost greseala noastra, si am inteles-o prea tarziu. Sotul meu s-a ales cu o pedeapsa de un an, fiind la prima abatere. In opinia avocatilor contactati ulterior, nici nu trebuia sa se ajunga acolo, fapta fiind mica si el la prima abatere, fara cazier etc. si se putea obtine pedeapsa cu suspendare. Dupa jumatate de pedeapsa executata, vom incerca sa depunem cerere de eliberare conditionata, sperand sa.... fie bine.
Am aflat ca ii putem face plangere la DNA si la tribunalul de care apartine. Asta vom face imediat ce va iesi si sotul meu.
Va multumesc pentru raspuns!
Cu placere. V-as sugera sa consultati un avocat, poate unul care sa stie ce face si sa accepte "suma enorma" la final, dupa ce arata ce stie si daca stie. Dar au sa spuna...redactarea costa. Asa este...dar nu cat pretind unii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

BunĂ seara.am plĂtit onorariul si taxa de timbru pentru o dezbatere ... majestik majestik BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE DE MOȘTENIRE ACUM ȘASE LUNI(TOATE TAXELE CERUTE DE AVOCA FIIND AJUNGÂND LA 40.000 LEI ... (vezi toată discuția)
O prietena a fost prinsa de jandarmi pe plaja cu un ... puschinanamaria puschinanamaria Buna ziua! O prietena a fost prinsa de jandarmi pe plaja cu un joint si un plic cu 0,6 de marijuana. I s a facut proces verbal. E la prima abatere, era ... (vezi toată discuția)
Debitor ce nu achita factura Laura U Laura U Buna ziua. Pe scurt: avem o problema cu o pers fizica ce nu achita o factura scadenta la 30.11.2018 pe motiv ca mobilierul nu este montat corespunzator si nu ... (vezi toată discuția)