avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE ...

BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE DE MOȘTENIRE ACUM ȘASE LUNI(TOATE TAXELE CERUTE DE AVOCA FIIND AJUNGÂND LA 40.000 LEI ȘI ÎNCĂ NU A ÎNCEPUT PROCESUL!!!PUTETI SĂ MA LĂMURIȚI CE SE ÎNTÂMPLĂ,DE CE DUREAZĂ ATÂT DE MULT!!!MENTIONEZ CĂ EU LOCUIESC IN SPANIA SI CÂND SUN AVOCATUL ÎMI SPUNE PERMANENT CĂ E GREVĂ LA TRIBUNALUL GALAȚI!!!E REAL CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ???CE POT FACE IN ACEST CAZ???VĂ MULȚUMESC FRUMOS!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:30, 24 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ultimul.an au fost chiar doua greve ale magistraților una din vara anului trecut pana. In toamna și a doua din decembrie pana în ianuarie.Pe lângă aceasta situație instantele se confrunta și cu pensionari masive ale magistrator astfel ca în multe orașe din tara poate dura un an.pana se stabilește primul termen de judecata.Daca procesul dvs este depus,aveți un nr dosar,apare pe portalul instantelor ,nu aveți decât sa acceptați iar av angajat nu va minte cu nimic..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti contract cu avocatul si chitante de la acesta?
Nu mai scrieți cu majuscule!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
Am contract si chitantele cu avocatul dar fără ștampila, doar cu semnătura!Mai nou acum după șase luni de când i-am plătit 40.000 ron dosarul meu nici măcar nu există pe rol...m-am interesat recent, deoarece eu locuiesc în Spania și abia acum după șase luni am venit în România să verific situația dosarului si el nu există!La telefon avocatul îmi spunea că totul e în regulă.Ce ar trebui să fac ca să rezolv această situație sau să-mi cer banii înapoi???
Vedeți ce scrie in contract, reziliate contractul și cereti ba ii înapoi. Ar trebui sa o încruntați pe avocata .
Dacă totul e în regula solicitați avocatei nr dosarului.Eu după ce înregistrez o acțiune trimit imediat clientuluipe mail sau whatsapp link ul de pe portalul instantelor ..
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-cum se procedeaza? onutza26 onutza26 eu am semnat o cerere sau hotarare de divort prin care eram total de acord cu cele cerute de sotie.s-a dat un termen de impacare si ar trebui la 1 oct sa se ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președințială, judecătorul nu a motivat sentința, dar termenul de apel e 5 zile de la pronunțare. ce pot face eu că reclamant? MYK272est MYK272est Buna ziua! Am avut la judecătorie un dosar, ordonanța președințială pt suplinire acordul tatălui pt pașaport minor, pt a merge în Spania cu mama, ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa barou slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua, va rog sa a ajutati si pe mine cu un raspuns. Am un proces pentru o mostenire si am angajat un avocat ,si mi sa spus ca trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)