Este legală parcarea mașinilor in fata geamurilor apartamentului meu daca aceasta imi blochează lumina zilei?
În contractul încheiat este specificat ca detin si o cota parte in afara proprietății unde sunt geamurile dar nu stiu sigur daca se întinde chiar atat pe cum parchează mașinile!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti precizat in contract ca partea indiviza ce va revine este chiar in fata geamului dv?
Cota indiviza precizata in documentele de achizitie bun imobil reprezeinta o suprafata raportata la suprafata apartamentului,suprafata care nu este identificabila,se afla in partea comuna de imobil
Partea comuna de imobil este reprezentata de subsol,cale acces,scari,ghene,uscatorii,terasa,
acoperis,etc
Legal este necesar sa fie asigurata o minima distanta dar trebuie sa aveti in vedere si interesul majoritatii,
rekul05
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sa intelegem ca masinile parcheaza pe trotuar?
Faceti un demers scris la primarie sau administratia drumurilor publice sa se monteze stalpi de protectie, care sa delimiteze pana la ce distanta se poate apropia o masina de geamul dvs.
Cota indiviza
oji62
un dezvoltator imobiliar vine un imobil p+ 2 ( cu sarpanta) ; 6 apartamente, la 6 cumparatori; toti cei 6 proprietari au cota indiviza din casa scarii si ... (vezi toată discuția)