avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incarcare a salariului dubla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incarcare a salariului dubla

Buna ziua
Sunt translator si primesc salariul din usa pe un card de la banca transilvania prin o aplicatie numita paxum .In urma cu o luna datorita unei erori a aplicatiei mi au livrat salariul dublat.neputand sa imi dezvaluie sursa banilor decat mai tarziu cu 2 saptamani eu i am ridicat de la atm.Intrebarea mea este ,din punct de vedere legal ,au cum sa actioneze in judecata daca eu refuz sa le returnez suma ?mentionez ca suma era de 3900 d lei din care le am restituit deja 500 d lei.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:18, 10 Septembrie 2018
Isi pot recupera suma desigur. Mai greu, dar o pot recupera. Insa si mai usor ar fi sa nu mai lucreze cu dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca nicolas25 nicolas25 buna ziua. in 2009 am facut o descoperire de card la banca transilvania in valoare de 5000 de lei. n-am reusit sa achit pana in acest moment si acum mi sa ... (vezi toată discuția)
Vă rog sa mă ajutați. am investit 950 lei la bt invest transilvania ... Ionescu Shana Ionescu Shana Vă rog samă ajutați. Am investit 950 lei la BT Invest Transilvania de pe Facebook. (Sunt mai multe anunțuri, chiar Simona Halep garantează ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)