avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum fac să nu plătesc comisionul bancar pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum fac să nu plătesc comisionul bancar pentru instituirea și sistarea unei popriri, pusă din greșeală?

Am primit o poprire pe cont pentru o amendă anulată prin hotărâre judecătorească, în 2014. Se pare că instituțiile nu au comunicat între ele anularea amenzii. Eu am decizia judecătorească prin care DITL să ridice poprirea și vreau să știu cum fac să nu plătesc comisionul bancar, având în vedere că poprirea a fost pusă nejustificat.

Alte discuții în legătură

Poprire executorie caterinaioana caterinaioana Buna ziua!Acum doua zile,verificandu-mi online contul bancar,am constatat ca am o poprire executorie pe salariu.Am mers la banca insa cei de acolo nu au stiut ... (vezi toată discuția)
Instiintare de executare silita trimisa de ditl insa amenda anulata in instanta SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care instanta a admis cererea de anulare a procesului verbal ce a stat la baza unei amenzi ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu ditl sector 3. Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Vreau sa contest un tiilu executoriu emis de DITL 3 prin are mi s-a stabilit ca am de plata impozitul pe cladiri si mijloace de transport pe anul ... (vezi toată discuția)