avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc2

Bună ziua!
Sunt un ccc și am un copil ce face 2 ani pe 25.11.2018, dar urmează sa nasc după 1. 11.2018pana face primul copil 2 ani. Întrebarea mea este dacă pot sa intru dintr-un ccc în altul fără sa ma întorc la munca sau trebuie sa ma întorc la munca pana pe 25.10.218(pentru a intra tatăl în concediu) și trebuie sa fac demersurile pentru concediu medical.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
Roberta. Botez, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 11 Septembrie 2018
Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a intra in CCC, atunci va trebui sa reveniti la munca incepand cu data de 26.10.2018.

Insa intrebati si AJPIS-ul.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua - ccc al doilea copil Andrada ung Andrada ung Am o fetita care pe 30 noiembrie împlinește 2 ani. Sunt insarcinata din nou în aproape 3 luni, ar trebui sa nasc în ianuarie . Ce acte trebuie sa ii duc ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc cu o luna mai repede Andreea Ramona 04 Andreea Ramona 04 Bună ziua, În mai anul acesta ar trebui să mă întorc la munca (pentru ca fetita împlinește 2 ani) dar, am fost anunțată ca trebuie să mă întorc cu ... (vezi toată discuția)