avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara

Buna seara am si eu o problema cu o doamna pe care nu o cunosc si ma jigneste in cel mai jos mod si mai nou ii spune sotului meu tot felul de vb ca sunt c... Ca sunt mari a de facut copii si multe altele toate astea se infamă pe o rețea de socializare ce as putea face sa se oprească legal vorbim
Trebuie sa va adresati instantei civile, insulta si calomnia nu sunt incriminate in c.p.
Trebuie să formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului moral cauzat de fapta ilicită menționată dar și oprirea acțiunii păgubitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"calomnie" - proces civil - fapta delictuala dumitru2000 dumitru2000 daca se formuleaza o actiune civila pe raspundere delictuala ptr. niste afirmatii calomnioase (dar victima nu doreste sa mearga pe penal) se admite si pe civil ... (vezi toată discuția)
Comentarii jignitoare pe facebook Adriana daniela Ciobanu Adriana daniela Ciobanu Buna ziua.Am fost jignita in toate feluriile de fostul concubin pe fb lui personal(pe pagina lui).nu o singura data..de mai multe ori. unde ma pot adresa?si la ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)