avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ridicarea unei sancțiuni disciplinare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ridicarea unei sancțiuni disciplinare

Buna ziua, daca ti-a făcut raport de incidența in penitenciar/arest, iar pe parcurs ai făcut activități pentru ridicarea sanctiunii disciplinare, te mai afectează cu ceva la comisia de liberare condiționata? Judecătorul de la instanta la termenul de liberare conditionata mai vede sancțiunea aplicată anterior sau se va șterge? Va Multumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Ionuttttt90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuttttt90 , utilizator 17:08, 13 Septembrie 2018

Nimeni??
Ionuttttt90 a scris:

Buna ziua, daca ti-a făcut raport de incidența in penitenciar/arest, iar pe parcurs ai făcut activități pentru ridicarea sanctiunii disciplinare, te mai afectează cu ceva la comisia de liberare condiționata? Judecătorul de la instanta la termenul de liberare conditionata mai vede sancțiunea aplicată anterior sau se va șterge? Va Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de liberare stefanolivia stefanolivia Buna ziua,revin cu o intrebare,pt. un detinut care a avut o condamnare de 3 ani si 2 luni pt. trafic de droguri(marijuana),a avut un raport(pt. ca dormea in ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata elenaionescu69 elenaionescu69 Buna ziua, Am si eu o problema. Logodnicul meu se afla momentan in detentie si urmeaza sa intre in comisia de liberare conditionata in maximum 2 saptamani. De ... (vezi toată discuția)