avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj teren
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj teren

Buna ziua,
Ce acte imi sunt necesare pentru partajul prin divort a unui teren ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:42, 11 Septembrie 2018
Intai se solutioneaza divortul si apoi partajul.In principiu acte de proprietate imobil,schite cadasyrale,orice acte considerati relevante.Se va realiza in proces o expertiza pt evaluare imobil,identificare stabilire loturi etc.Discutati cu un av sunt procese complexe.Succes.
Procesele de partaj au o complexitate destul de mare intrucat de obicei se impune si administrarea probei cu expertiza.
Ca inscrisuri, aveti nevoie de titlu de proprietate, extras carte funciara, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri mobile mirelas79 mirelas79 Buna ziua. La prima sedinta in procesul de partaj cu fostul sot, solutia fost urmatoarea: - '' Solutia pe scurt: Admite în principiu cererea principală. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate badoiadrian badoiadrian undeva in secolul trecut (aprox. 1970) bunicul meu a primit un loc de casa de la unchiul sau(decedat in prezent)..cam prin 1973 bunicul si bunica au inceput ... (vezi toată discuția)