avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asiguraea
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asiguraea

Pot sami fac o asigurare la masina inmatriculata in marea britanie aflanduma in romania ca a expirat asigurarea si miau ridicat placutile pina ce nu fac asigurarea
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:18, 12 Septembrie 2018
Buna ziua,

Da puteti incheia asigurarea in Marea Britanie (online) chiar daca sunteti in Romania. Contactati agentul/ brokerul de asigurare de acolo cu care lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde ridic placutele de inmatriculare? cristi1982 cristi1982 buna ziua ma umesc pascaru petru cristian pe data de 10 octombrie circulam in tg mures cu masina inmatriculata in italia la care ma oprit politia rutiera si in ... (vezi toată discuția)
Asigurare masina politie justinn justinn Buna ziua, recent am fost oprit de un echipaj de politie rutiera si deoarece aveam asigurarea expirata de cateva zile am fost sanctionat contraventional. In ... (vezi toată discuția)
Buna am si eu o intrebare,am cumparat o masina pe numere ro,si ... Iulik98 Iulik98 Buna am si eu o intrebare,am cumparat o masina pe numere ro,si am dat actele printr-o agentie de a o inmatricula ,pina cind sunt cu placutele de inmatriculare ... (vezi toată discuția)