avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna am si eu o intrebare,am cumparat o masina pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna am si eu o intrebare,am cumparat o masina pe numere ro,si ...

Buna am si eu o intrebare,am cumparat o masina pe numere ro,si am dat actele printr-o agentie de a o inmatricula ,pina cind sunt cu placutele de inmatriculare a fostului proprietar
Poate sami spuie cineva daca pot pleca in R.Moldova pina imi vine placutele mele de inmatriculare?
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
Iulik98, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj masina andreiionel andreiionel am divortat de curand si avem bun comun o masina. Eu m-am mutat la oras iar masina este la fosta. Pot cere pana la partaj sa imi cedeze actele ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain poate inmatricula masina? Paul2626 Paul2626 Sunt cetatean german si stau cateva luni in romania. Pot sami cumpar o masina in RO si sa primesc numerele normale sau pot sa primesc numai numerele rosu? Ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere si talon sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua ,am cumparat o masina inscrisa pe alt judet , nu este pe numele meu , este pe numele fostului proprietar , talonul nu este instrainat, baiatului de ... (vezi toată discuția)