O directie judeteana este verificata de catre persoane angajate intr-o alta structura subordonata altei directii judetene,cu acelas profil,avind o delegatie de la minister.Actul de control incheiat de catre acestia nu este lovit de nulitate ,fiind un conflict negativ de competenta?
Poate fi acceptat un act de control in instanta incheiat de catre persoane angajate intr-un organ inferior,care verifica si constata neregului intr-un organ superior din acelasi domeniu de activitate.Daca nu ,care este legislatia incalcata?
ilie.
Cum se numeste structura despre care vorbiti? Daca este de Audit Intern are, din punct de vedere legal, tot dreptul sa controleze. Daca nu este de audit, faptul ca are delegatie din partea ministerului ii da, iarasi, tot dreptul sa controleze.
Procesul verbal de control nu are cum sa fie lovit de nulitate iar "conflictul negativ de competenta" intre o structura din subordinea unei directii judetene si insasi directia, nu este reglementat legal.
Incompatibilitate?urgent
cola
eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)
Atributi de control
beghean
Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)