avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Proces verbal de control incheiat de catre inspectori ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Proces verbal de control incheiat de catre inspectori din structuri ierarhice subordonate

O directie judeteana este verificata de catre persoane angajate intr-o alta structura subordonata altei directii judetene,cu acelas profil,avind o delegatie de la minister.Actul de control incheiat de catre acestia nu este lovit de nulitate ,fiind un conflict negativ de competenta?
Poate fi acceptat un act de control in instanta incheiat de catre persoane angajate intr-un organ inferior,care verifica si constata neregului intr-un organ superior din acelasi domeniu de activitate.Daca nu ,care este legislatia incalcata?
ilie.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:36, 9 Noiembrie 2009
Cum se numeste structura despre care vorbiti? Daca este de Audit Intern are, din punct de vedere legal, tot dreptul sa controleze. Daca nu este de audit, faptul ca are delegatie din partea ministerului ii da, iarasi, tot dreptul sa controleze.

Procesul verbal de control nu are cum sa fie lovit de nulitate iar "conflictul negativ de competenta" intre o structura din subordinea unei directii judetene si insasi directia, nu este reglementat legal.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de ocupare a unui post vacant (functie publica din cadrul deconcentratelor) laura-olaru laura-olaru buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv \"procedura de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)