avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de retrogradare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de retrogradare

In urma cercetării disciplinare, pe numele unui salariat s-a dat decizie de retrogradare, omul a adus concediu medical, apoi si-a luat concediu de odihnă. Decizia poate fi dusă la îndeplinire în timpul concediului de odihna sau după?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 11 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe perioada concediului de odihna contractul de munca nu se suspenda, prin urmare decizia poate fi pusa in aplicare in timpul CO.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi dusă la îndeplinire în timpul concediului de odihna. Doar concedierea este interzisa pe durata CO.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - penalizare salariat Cristina Ifrim Cristina Ifrim Va rog sa ma ajutati sa-mi comunicati daca un salariat care trebuia ca cu data de 01.10.2008 sa efectueze o penalizare pentru abatere disciplinara - 60 zile ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu dosar penal ucozer1 ucozer1 Buna ziua , in urma depistarii de catre angajat a disparitiei unui bun aflat in gestiunea salariatului , s-a intocmit raport de eveniment , s-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim in concediu de odihna si dupa aprobarea incetarii cim prin acordul partilor mmaria mmaria Un director, prin presiuni efectuate asupra lui a fost fortat sa formuleze cerere de incetare a CIM prin acordul partilor la o anumita data. Pana la data ... (vezi toată discuția)