avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creditare sc din Romania de catre o sc italiana
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creditare sc din Romania de catre o sc italiana

Initial s-a semnat in 3 iulie2018 un ctr de creditare intre sc din Romania si sc italiana pt suma de 200000 euro in data de 6 iulie 2018 se primesc cf extrasul de cont de la banca x suma de 60000 euro dar nu s-a raportat la BNR cf REG 4/2014 pt ca in data de 01aug 2018 aopare un act aditional prin care termenul de rambursare se reduce la sub un an adica 30 iunie 2019.Dar in data de 1 septembrie 2018 apare o surpriza in sensul ca un nou act aditional prelungeste rambursarea creditului pana la data de 15 ianuarie 2019.Cum raportez la BNR ? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns pertinent? Multumesc tare mult,Angela
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 13:34, 11 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

(2) Persoanele juridice şi fizice rezidente care, potrivit alin. (1), au notificat operaţiuni valutare de capital au în continuare obligaţia notificării la Banca Naţională a României - Direcţia statistică a schimbării sediului social, rezilierii contractului şi a modificării, faţă de notificarea iniţială, a creditorului, a debitorului şi a valorii creditului, pe toată durata derulării operaţiunii notificate, prin transmiterea, în termen de 15 zile, a unui formular F1 completat în mod corespunzător. Schimbarea de debitor se notifică de către debitorul cedent, noul debitor preluând în continuare obligaţiile de notificare sau de raportare în legătură cu angajamentul extern respectiv.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare la bnr si oncsb ,cum raportez? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Initial s-a semnat in 3 iulie2018 un ctr de creditare intre sc din Romania si sc italiana pt suma de 200000 euro in data de 6 iulie 2018 se primesc cf extrasul ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Intreruperea cursului de prescriptie? ancut75 ancut75 Platile partiale catre firma de recuperare, in lipsa unui angajament de plata, intrerup cursul prescriptiei? (vezi toată discuția)