avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare daune auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare daune auto

Buna ziua,
Am avut accident cu masina fara victime. Am intrat noaptea intr-o caruta nesemnalizata. Din fericire nici calul nu a patit nimic, s-a ales doar cu sperietura. Politia a facut constatarea, carutasul a fost amendat. Am doar asigurare RCA simpla si am inteles ca nu ne incadram la decontarea reparatiilor. Politistul ne-a zis, si mie si carutasului, ca daca nu ne intelegem la recuperarea daunelor amiabil, atunci pot recupera daunele doar la tribunal. Valoarea reparatiilor constatate de un mecanic la expertiza este de aproximativ 5.000 lei.
Se pot recupera daunele si altfel de la proprietarul carutei?
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
NeliF, utilizator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:15, 12 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

1 Asigurare CASCO
2 Amiabil
3 Instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Carutas vinovat de producerea accidentului alex79u alex79u Buna ziua , in luna lulie pe 25 am avut un eveniment rutier neplacut , mai exact am intrat cu masina intr-o caruta care circula neregulamentar ( intrase pe ... (vezi toată discuția)
Caruta nesemnalizata Daniel71919 Daniel71919 Aseara am avut un accident intrand intr-o caruta nesemnalizata, avea doar un numar de inmatriculare pe care politistul il considera semnalizare pe timp de ... (vezi toată discuția)