avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare salariu de catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare salariu de catre banca

Buna ziua,
Fiul meu are contractat in urma cu doi ani un imprumut la ING. Pană în luna mai a platit rata la zi. In luna mai, din anumite motive nu a putut sa plateasca rata, in luna iunie a platit doar dobanda, in luna iulie a platit cu 100 de lei mai putin decat rata, iar in luna august a platit , rata aferenta lunei august, deci ar avea o restanta de 2 rate si jumatate. Mentionez ca tot la aceasta banca are si cardul de salarii, iar ieri cand a intrat salariul pe card, nu a putut scoate nici un leu, fiindu-i blocati toti banii de salariu. Astazi. cand a intrat de nou pe card, nu mai avea nici un leu, A sunat la banca, care nu au stiut ce sa ii spuna si care pe deasupra ii spuneau ca are o intarziere de peste 120 de zile, desi intarzierea este sub 90 de zile. Este corect ca banca sa iti puna propire pe toti banii de salariu? Daca nu, ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Imprumut pentru studii de la banca vs. raport biroul de credit rabina rabina Buna ziua, SITUATIE: 1. Discutie de principiu cu reprezentant ING (unde am trei conturi - curent, economii si euro), pentru acordarea unui imprumut ... (vezi toată discuția)
Poprire pe card de salariu betty_dumy betty_dumy Buna ziua,sotul meu a facut acum cativa ani rate la o firma si la o banca la care a achitat doar cateva rate. La ultimul loc de munca ia venit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)