avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nesemnarea unei procuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nesemnarea unei procuri

Buna ziua . Sunt divortata si am doua fetite iar custodia este comuna cu fostul sot..Asi dori sa plec in vacanta cu fetele instrainatate dar am nevoie de o procura semnata din perte tatalui ca este deacord cu plecare fetelor .Intrebarea mea este in cazul in care nu este deacord cu semanarea procurei cum ar trebui sa procedez sau ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:17, 11 Septembrie 2018
Dacă domnul nu este de acord să semneze declaraţia de acord, trebuie să cereţi suplinirea semnăturii printr-un proces la Judecătorie. Aveţi nevoie de:
-dovada refuzului său (sms, email)
-să arătaţi că e în interesul fetiţelor să plece în vacanţă în afara ţării
buna ziua,
Daca refuza va trebui sa va adresati instantei.
Daca este ceva URGENT atunci, pe langa cererea pe fond, formulati si cerere de ordonanta presedintiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara AlinaIonela13 AlinaIonela13 Buna ziua ! Am o fetita de 5 ani . Doresc sa merg cu ea in vacanta peste hotare . În urma divorțului eu si fostul soț avem custodie comună, ea rămânând ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)
Neacordare accept plecare cu minor in vacanta in afara tarii florina08 florina08 Buna ziua.Ma numesc Florina si am 38 ani.Am un băietel de 9 ani si sunt divortata de 3 ani.Eu si fostul meu avem custodie comuna ptr băietelul ... (vezi toată discuția)