avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul indemnizatie CM fara perioada de stagiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul indemnizatie CM fara perioada de stagiu

Buna ziua !
Am un salariat care are stagiul de cotizare de 2 luni si a adus certificat medical care are cod de indemnizatie 06. Cum stabilesc media zilnica?
1900x2 = 3800 baza de calcul
3800/42 zile lucr.= 90,476 media zilnica ?

Stiu ca stagiul minim este de 6 luni, dar tinand cont de codul de indemnizatie cred ca este corect asa.

Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
kamy_nora, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaela david mihaela david am doua certificate medicale acordate amindoua la urgenta.intre ele nu exista nici o zi intrerupere si au acelasi cod de diagnostic . este valabil cel de-al ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical C.Geta C.Geta lucrez din luna iulie 2012 la un s.c insa am cim cu 1.09 2012.in 21 octombrie am intrat in concediu medical in urma unei operatii .patronul refuza sa imi ... (vezi toată discuția)