Unneinformat a scris:
De buletin de gaze arse, aflu acum de la dumneavoastra. Nici vecinii mei nu stiu de asa ceva. Multumesc pentru informatii.
Nu va suparati, daca nu stiti de asa ceva, cum v-ati facut reautorizarea la 2 ani ISCIR, pina acum ? Hirtiuta aia verde tocmai aia contine, si analiza de gaze arse, plus alti parametri. Ca unii nu o fac "pe bune" e alta gisca, dar in acte ea exista. Am CT de vreo 20 de ani si mi-am facut contract de service cu garantie pentru orice piesa defecta, 2 vizite anuale si buletin ISCIR. Dureaza cam jumatate de ora o astfel de vizita, am inlocuit 2 schimbatoare de caldura,un presostat de la ventilator si mai multe garnituri. Autoregulator pentru presiunea apei de intrare mi-am montat singur (nu stiu din ce motiv,furnizorul de apa a marit cam mult presiune de retea) inainte de inlocuirea celui de-al doilea schimbator. Curatarea filtrelor pe apa de intrare nu e treaba omului de service, nici macar nu e asa de greu si mai simplu e sa le inlocuiti. El se ocupa de verificari si de curatarea sistemului de ardere, verificare pompa, reglare parametri de functionare.