avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJATOR DECEDAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJATOR DECEDAT

In urma decesului angajatorului , care era medic, celalat asociat , respectiv sotia , decide incetarea contractelor de munca a unei parti din personal, Invocand faptul ca situatia financiara nu-i permite sa platesca perioada de preaviz, conducerea refuza plata celor 20 zile lucratoare de preaviz . Este obligatoriu acordarea preavizului in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 11 Septembrie 2018
Cu ce articol inceteaza c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca liliana v liliana v desfacerea contractului de munca pe perioada determinata la cererea angajatului se face tot cu preaviz de 20 de zile lucratoare? care este articolul? aveti ... (vezi toată discuția)
Preaviz raluk89 raluk89 Va rog sa imi spuneti daca mai este obligatoriu sa stai in preaviz in caz de demisie! Astazi mi-am prezentat demisia dar vrea sa stau in preavz. Ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Codul muncii -demisia la zi andre80andre andre80andre ma intereseaza sa stiu daca pot inainta demisia la zi,cu toate ca in contractul indiv de munca scrie de preaviz 15 zile calendaristice? si ce inseamna 15 zile ... (vezi toată discuția)