avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligativitate stampila concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligativitate stampila concedii medicale

Institutia la care lucrez refuza sa imi primeasca certificatul de concediu de maternitate pe motiv ca nu are stampila cabinetului medical. Medicul de familie refuza sa imi puna stampila, spund ca acest lucru nu mai este necesar. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
adinaap, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:17, 11 Septembrie 2018
Sesizati in scris conducerea unitatii referitor la ce s-a intamplat si, in functie de raspuns, actionati mai departe. Avocatnet.ro va va fi alaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absent nemotivat dust_in_the_wind dust_in_the_wind daca un salariat prezinta certificat de concediu medical si angajatorul le refuza la plata, pe perioada concediului medical cum va fi pontat acest salariat? ... (vezi toată discuția)
Cass sau ajofm lavi_cornelia lavi_cornelia Buna ziua, Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Medicul de unitate refuza sa semneze pt grupa operativa. Laurentiu Trufas Laurentiu Trufas Buna ziua! Lucrez în cadrul ISU București -Ilfov și după cateva probleme medicale minore care au necesitat concediu medical, medicul unității a refuzat ... (vezi toată discuția)