avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Intelegere buget local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Intelegere buget local

Bugetul local al unei primarii este acela care arata veniturile pe anul respectiv?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: assportiva , utilizator 11:22, 12 Septembrie 2018
Poate fi vorba despre bugetul local de venituri si de cheltuieli pe an calendaristic
La fel poate fi vorba si despre buget venituri si cheltuieli rectificat,bugetul de venituri si cheltuieli si lista obiectivelor de investitii,
ma refeream la cum se interpreteaza bugetul general, total, pe anul in curs. Pe site-ul primariei apare bugetul de venituri si cheltuieli. Bugetul nu este definit de veniturile pe anul respectiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virarile de credite ContSters240394 ContSters240394 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns in problema urmatoare: In cadrul unei rectificari bugetare la o primarie se fac urmatoarele operatiuni - incasare ... (vezi toată discuția)
Bugetul local assportiva assportiva Cum imi dau seama de bugetul unei comune? pe site-ul primariei apar veniturile si cheltuielile pe anul 2018...bugetul total al primariei pe 2018 ar fi cel care ... (vezi toată discuția)
Previziune bvc 2017 Mytro Mytro Un cenzor al unei asociatii de proprietari sustine ca BVC previzionat pe 2017 ar trebui sa fie echilibrat . Venituri = Cheltuieli , ceea ce mie mi se pare o ... (vezi toată discuția)