avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Firma de consultanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Firma de consultanta

Indraznesc sa va supun atentiei urmatoarea problema: am absolvit Facultatea de Drept, dar nu am profesat in domeniu in Romania. Acum sunt in strainatate si profesez in domeniul legal. As dori sa deschid o firma de consultanta in imigrare si vreau sa stiu cu ce probleme m-as putea confrunta in privinta statutului meu. In temeiul carei legi imi pot exercita profesia in Romania?

Ce sfaturi imi puteti oferi?


Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

C.

Cel mai recent răspuns: ely5 , utilizator 12:48, 18 Aprilie 2006
Eu zic sa incerci .Diploma nu are termen de valabilitate ,iar in privinta experientei ,nu conteaza unde ai dobandit-o .Ar fi exagerat sa se ceara experienta in tara.Nu va fi usor dar daca nu incerci nu vei reusi niciodata.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in profesii juridice, inainte de a obtine licenta? COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: sunt angajata de mai bine de un an de zile ca si consilier juridic angajata cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Angajare in administratia publica CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , am terminat facultatea anul trecut ,specializarea administratie publica,am tot incercat sa ma angajez atat in sistemul public cat si ce privat ... (vezi toată discuția)