avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație gravida

As vrea sa stiu daca Sotia mea poate beneficia de indemnizație pentru gravide daca a lucrat doar 4 luni din ultimele 12?
Am citit pe un site următoarele:
,, Beneficiaza de indemnizatia de maternitate salariatele care, in ultimele 12 luni anterioare primei zile de concediu medical inscrise in certificatul de concediu medical, au un stagiu de cotizare de cel putin o luna sau fractiuni de luna totalizand minimum 22 de zile."
Daca se poate as dori sa stiu cum se calculeaza in cazul ei indemnizație.
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de maternitate mikitud mikitud Buna ziua, O salariata angajata la 1 decembrie 2010 m-a anuntat la 5 nov.2011 ca este insarcinata in 4 luni, are dreptul la concediu prenatal sau postnatal? (vezi toată discuția)
Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)