avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea cazier

Bună ziua. Am fost condamnat la închisoare 4 ani cu suspendare. Terenul de încercare a fost de 5 ani. Definitiva a fost data în 2004.tin sa precizez ca de atunci nu am mai avut nici o problema cu politia. Totusi și în 2018 apar cu, cazierul pătat. Trebuie sa fac eu reabilitarea la tribunal? Va mulțumesc anticipat
Solicitati intai la organul de politie unde ati scos cazierul sa va rectifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am cazier sau nu? tekken tekken buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca mai am cazierul patat in situatia mea.... in 2000 am fost condamnat la 3 luni cu suspendare pentru complicitate la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa aplicata- termen evel evel Buna seara. Am o intrebare poate ma ajuta cineva. sotul meu acum 4ani si ceva dupa ce a facut o prostioara sia patat cazierul. Pina acum pe unde a lucrat fara ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului kadurika kadurika am avut o condamnare de 1 an cu suspendare si 2 ani de urmarire.Sentinta definitiva a fost data pe 24 ianuarie 2009.Am inteles ca anul acesta se sterge ... (vezi toată discuția)