avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum Fac Sa Divortez Mai Repede???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum Fac Sa Divortez Mai Repede???

Problema sta cam asa m-am maritat acum 5 ani eram si eu mai mica si mai proasta a fost o nebunie dupa o luna de zile ne-am despartit el a plecat pe drumul lui eu pe al meu!Nu am mai auzit nimic de el si nici nu ma mai intereseaza singura problema e ca eu stau in bucuresti acum si sunt maritata in iasi!Cum fac sa ma interesez si eu daca a bagat el divortul?Sau Daca nu a bagat el divortul sa il bag eu cat mai repede?Dati`mi si mie un sfat va rog frumos:sorry: Nu Vreau Nimic De La El Decat sa divortez:sorry:
Cel mai recent răspuns: raluk2009 , utilizator 14:49, 17 Noiembrie 2009
Daca doriti sa divortati nu va impiedica nimic. Poate reusiti sa luati legatura cu fostul sot pentru a divort prin acord . Este mult mai simplu si nu dureaza asa mult
de cautat l-am cautat nu mai stiu nimic de el:(tocmai de asta am intrebat ce pot sa fac sa scap mai repede:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire adypompy adypompy pot deschide actiune de divort la judecatoria iasi daca am domiciliul in botosani? mentionez ca sunt nascut in iasi iar certificatul de casatorie este emis de ... (vezi toată discuția)
Divortul de un cetatean egyptean Andreea I. Andreea I. Buna ziua! Cum as putea sa divortez de un cetatean egyptean cu care in anul 2009 luna ianuarie, m-am casatorit cu acesta in Egypt? Mentionez faptul ca in urma ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean strain yozefina yozefina Buna ziua, Am si eu un sir de intrebari...daca se poate sa ma lumineze cineva: Sunt maritata de 7 ani cu un cetatean grec. De doi ani a parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)