avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical weekend

daniela boca
Utilizator
09:48, 12 Septembrie 2018
Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie sa lucrez weekendurile iar ptr ca ziua de vineri am avut liber medicul de familie mi a. dat concediul medical ptr ca nu a putut sa imi dea doar pe weekend.La servici mi s a zis ca ma trec neprezentat.Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 14 Septembrie 2018
Concediul l- am prezentat azi dupa data de 5 si mi s a zis ca este invalid ptr ca cuprinde perioada 31 august 2 septembrie.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Trebuia sa vi se elibereze doua concedii medicale... unul pe august și unul pe septembrie.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea cim de catrea angajat rocsy12 rocsy12 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot proceda in cazul in care angajatorul nu respecta contractul de munca mai exact art. 39 din codul muncii punctele a, b, c, ... (vezi toată discuția)
Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga firma sa recuperez zilele de weekend pe care am avut concediu medical? mihneaandrei mihneaandrei Datorita specificului jobului (ture de 8 ore, insa si pe weekenduri, avand un weekend lucrat, apoi celalalt liber), faptul ca momentan sunt intr-un concediu ... (vezi toată discuția)