avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venituri din străinătate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venituri din străinătate

Bună ziua! Sunt în divorț, aproape de final (după violențe, alcool și 2 ordine de protecție într-un an), am 4 copii cu soțul meu ( doi minori și doi majori). Una din fiicele majore e studentă în anul 3. Soțul nu mai contribuie în niciun fel la nimic, din luna iunie 2017. E șofer pe TIR, angajat la o firmă din Bistrița, de unde primește salariul minim pe economie, dar el în fapt, lucrează în UE, pe Comunitate, fiind probabil "detașat" ( nu cunosc exact situația), el ia 2000 de euro/lună, de la firma din Spania (Barcelona). Întrebarea mea este: cum aflu exact veniturile lui (pentru stabilirea pensiei alimentare), atâta timp cât în țară figurează la Adm., Financiară doar cu salariul minim pe economie??
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 20:22, 17 Septembrie 2018
Pensia se da pe salariul din tara.restul e consoderat ocazional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.fostul sot este sofer pe tir extern dar îmi spune ... viorica07 viorica07 Bună ziua.Fostul sot este sofer pe tir extern dar îmi spune ca dacă l-am dat în judecata ptr majorarea pensiei alimentare ptr 2 minori ,nu voi obține ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară Paula Baias Paula Baias Cum pot afla ce venituri are soțul meu (cu care sunt în divorț), el fiind șofer de TIR pe comunitate, dar necunoscând date despre firma la care ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara castorul castorul am un fiu de 12 ani,am divortat in urma cu 4 ani,tatal s-a stabilit in Spania,as vrea sa stiu dc pot obtine majorarea pensiei alimentare la salariu minim din ... (vezi toată discuția)