avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia de a face

M-ar interesa sa stiu in cadrul obligatiei de a face conform art 906 CPC: (1) Daca in termen de 10 zile de la comunicarea incheierii de incuviintare a executarii debitorul nu executa obligatia de a face sau de a nu face, care nu poate fi indeplinita prin alta persoana, acesta poate fi constrans la indeplinirea ei, prin aplicarea unor penalitati, de catre instanta de executare..................Sesizarea instantei de executare se face de catre creditor sau de catre executor la cererea creditorului sau ambele posibilitati? Si daca da, m-ar interesa sa stiu cadrul legal in ceea ce priveste sesizarea instantei de catre executor la cererea creditorului. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 01:37, 13 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adică nu doriți sa plătiți un avocat sa va întocmeascca actele, considerati ca sunteți avocat și puteți și singur!
Atunci doriți sa va dam un model? O cafea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mitracheioana mitracheioana referitor la executare asilita, daca debitorul nu a pus in executare, pot solicita in acelasi timp catre instanta de executare si stabilirea sumelor ce revin ... (vezi toată discuția)
Refuzul paratului la raspunsul instantei mihneaandrei mihneaandrei Buna, intr-o speta legata de firma, am avut castig de cauza impotriva paratului care scrisese o serie de materiale online (defaimatoare, neadevarate) care au ... (vezi toată discuția)
Penalizare pe art 906 neincredintare minor claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu o hotarare de penalizare pe ziua de intarziere pentru nerespectarea unei hotarari a instantei pe art 906? Multumesc. (vezi toată discuția)