Buna ziua ! Am un P.F.A astazi am avut drum la A.N.A.F si am aflat ca sotia mea are datorii la impozitul pe venit ,ce este ciudat ca suntem 50%-50% si mereu totul se imparteste la doi , iar cand merg sa efectuez o plata la fel o platesc daca am de achitat 1000 fac pe jumatate 500 eu 500 sotia ,cu toate astea ea are datorii spunandu-mi ca datoriile le-a acumulat datorita venitului estimat din anii precedenti ,dar aici e intrebarea in urma deciziei finale nu sunt datorii cum sa-mi explic asta? Poate cineva sa ma lamureasca?
george-neagu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Adica ficare are pfa-ul sau? Da, verificati din anii precedeti venitul estimat din declaratiile 220 depusca caci platile din timpul anului se fac calculate la venitul estimat, asa cum vi s-a recomandat. Si abia anul urmator, dupa depunerea declaratiei 200 se facea si regularizarea
Plata pfa fara venit
DoruH
Buna seara.am infiintat un PFA in anul 2013.Contabilul a declarat 5000 lei profit, 4500 lei pierderi, iar 500 lei venit, fara ca eu sa am activitate pe el si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.