avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

La ce trebuie sa fie atent un cumparator, pentru a nu fi pacalit . Cum poate sa fie verificata proprietatea daca este in ordie ( avize modificari apartament, centrala termica, ipoteca). Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 20:37, 12 Septembrie 2018
Buna seara,
Solicitați un extras CF si planul/schița apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil lipsa pe extrasul cf pentru informare cospreda cospreda Buna seara, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari pentru care am solicitat de la cadastru un Extras de carte funciara pentru informare pe care mi ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament lucian1956 lucian1956 Buna ziua, O persoana achizitioneaza un apartament. Contract de vanzare, totul este in regula. Dupa achizitionare, cumparatorul constata ca schita ... (vezi toată discuția)