avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sot criza de gelozie.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sot criza de gelozie.

Buna ziua.

As avea o intrebare pentru matusa mea..

De curand sotul ei a facut o nebunie, criza de gelozie.. o verifica intodeanua, tipa.. dabia a putut sa plece cu chiu cu vai, tipand, ca o tinea de mana..

Ea ar dori sa se intoarca sa-si ia lucrurile.. dar ii e foarte frica.. poate cere ca un agent de politie sa o insoteasca pentru protectie ?

Mentionez ca are buletinul trecut pe adresa, casa nu e a ei, dar nici al lui, ci a mamei lui.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 21:59, 12 Septembrie 2018
Da, poate sa meargă și in cazul in care este împiedicată sa sune 112. Apoi are posibilitatea sa depună plangere la Politie dacă se intampla ceva
Faza e ca ei ii e frica sa intre fara cineva care sa o protejeze in casa.. nu ar vrea sa fie nevoita sa sune la 112.. ci ar dori ca de la inceput sa fie insotita.
Mergeți la Politie și întrebați cine dorește sa o însoțească
Mergeți la Politie și întrebați cine dorește sa o însoțească

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot vrea sa ceara chirie pe partea lui de apartament Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Am si eu o problema. Fostul sot doreste sa ceara chirie pe partea lui de apartament, apartament dobandit in timpul casatoriei si in care ... (vezi toată discuția)
Tatal cel rau georgi1998 georgi1998 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Eu am 17 ani jumate si nu am o viata destul de buna acasa. De mica o duc numai in certuri,scandaluri si cateodata chiar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt violenta în familie făcute de o persoana care ... Anda303 Anda303 Bună ziua, locuiesc cu ruda de 82 ani care constant în ultimul an îmi face rău, spunând ca vrea sa ma scoată din casa, și ma amenință deși s bolnava ... (vezi toată discuția)