avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minori

Hotarare definitiva, pentru cheltuielile de judecata si pensia de intretinere a minorului (au trecut deja 8 luni) cine face calculul exact al sumelor datorate ? Daca s-a apelat la un Executor Judecatoresc , acesta se ocupa si de recuperarea cheltuielilor de judecata si de cea privind pensia de intretinere , sau se solicita acest lucru unui expert contabil ?
Ii spuneti dvs cat aveti de recuperat cand formulati cererea.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc mult, as fi dorit un raspuns mai tehnic, avand in vedere ca nu am toate datele, intrucat respectivul a lucrat alternativ si nu cunosc toate veniturile, posibil sa aiba pauze cand nu a lucrat deloc .
V-am raspuns in raport de informatiile minime pe care le-ati oferit, nu am de unde sa cunosc particularitatile cazului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii posibile apel- pensie de intretinere; cheltuieli de judecata ioana-03 ioana-03 buna seara, am pe rol un proces de stabilire paternitate si in prima faza-fond, am castigat pentru copil dreptul de a primi pensie de intretinere, de la data ... (vezi toată discuția)
Plata expertizei. cum îmi pot încasa onorariul cuvenit? ion damaschin ion damaschin Buna seara, Acum trei luni instanta a hotarat majorarea onorariului cu 4500 ron pentru expertiza efectuata in sarcina uneia dintre parti. Desi a trecut ... (vezi toată discuția)
Marire punct pensie de intretinere minor deea78 deea78 Buna ziua! As dori sa stiu daca pot deschide proces pentru marirea pensiei de intretinere minor si recuperarea banilor pe lunile neplatite de catre ... (vezi toată discuția)