avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Beneficii in urma unui articol de lege declarată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Beneficii in urma unui articol de lege declarată neconstituțională de ccr.

Im urma cu ptin timp CCR a declarat neconstitutionala un articol de lege prin care multe persoane au fost avantajata iar altele dezavantajate. In irma deciziei CCR persoanele avantajate își pot pierde beneficiile sau se va aplica pe viitor?

Alte discuții în legătură

Articol 253 din legea invatamantului neconstitutional? DianaCory DianaCory Decizia CCR din 3 august 2018 a declarat art. 253 neconstitutional. Intrebarea mea este urmatoarea..daca am primit deja decizia de repartitie pe post in ... (vezi toată discuția)
Ce credeti, are parlamentul legitimitate? proletar proletar Se pare ca avem o serioasa criza politica. Foarte pe scurt: In urma sesizarii CCR de catre un grup eligibil de parlamentari asupra neconsitutionalitatii ... (vezi toată discuția)
Art. 253 len Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună seara, Rog sa îmi răspundă cineva (avocat/jurist etc) în cunoștință de cauză: mă interesează detaliile actuale cu privire la articolul 253 ... (vezi toată discuția)