avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament prin virament bancar !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament prin virament bancar !

Buna ziua ,as vrea sa vand apartamentul unor tineri prin credit ipotecar ,intrebarea este , il vand cu o suma de 50000 euro transfer bancar ,sunt cumva afectat intr-un fel sau altul de catre banca sa iau mai putini bani decat ceruti de mine! Stiu ca legea te obliga sa ai un cont bancar . Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
codrutz2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 10:11, 14 Septembrie 2018
Buna ziua,
Verificati ce comisioane are banca pentru retragere numerar.Cereti 50000 plus comision retragere de ex

Cumparatorul plateste toate taxele notariale, vanzatorul are obligatia sa isi suporte singur comisionul de retragere.
Daca se cere si plata comisionului de retragere acesta se va introduce in pret si va creste si valoarea comisionului de retragere si tot asa.
Va multumesc
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt afectat de catre banca a vanzari a unui apartament ! codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua ,as vrea sa vand apartamentul unor tineri prin credit ipotecar care la randul lor depun si un avans bancii ,intrebarea este , il vand cu o suma de ... (vezi toată discuția)
Avans prima casa prin antecontract? MirceaAlexandru MirceaAlexandru Avansul pe care il da la antecontractul programului Prima casa, poate fi achitat si prin transfer bancar sau doar cash? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)