avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestație PV
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestație PV

În data de 15.05.2018 am luat prima amendă de circulație pe fondul vitezei soldate cu 3 puncte penalizare. Apoi, în data de 06.09.2018 am luat "fatala" acumulând 15 puncte penalizare. Pe data de 15.11.2018 mi-ar expira cele 3 puncte de la prima amendă. Dacă depun contestatie la ultima amendă si procesul dureaza mai mult de data la care imi expiră cele 3 puncte, pot scăpa de anularea permisului?
Cel mai recent răspuns: pucuzara , utilizator 23:43, 16 Iulie 2020
Va salut! Cum s-a finalizat situatia? Din cate am citit, punctele se vor aplica in urma respingerii contestatiei, asadar daca cele vechi au expirat ati scapat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Noile sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei pe drumurile publice TDorina TDorina folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei) - lipsa centurii de siguranta - 2 puncte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost supendat permisul pentru o perioada de 60 ... Ing3ras86 Ing3ras86 Buna ziua, Mi-a fost supendat permisul pentru o perioada de 60 de zile pentru depasirea vitezei legale cu 41km in localitate (91 pe radar) si pentru ... (vezi toată discuția)