avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formularul E411
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formularul E411

BUNA ZIUA DACA EU SOTUL SI CPILUL LOCUIM IN ITALIA DA 10 ANI,,UNDE TREBUIE DEPUS FORMULARUL E411???IN ROMANIA SAU IN ITALIA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 13 Septembrie 2018
Va trebui sa va adresati mai intai Institutului Naţional de Protecţie Socială (INPS) din Italia ...

Procedura se demareaza prin depunerea formularului E411 completat în partea A la instituţiile abilitate cu plata prestatiilor familiale din România sau din ţara în care lucrătorul migrant îşi desfăşoară activitatea.

Odata cu cererea de acordare a prestatiilor familiale intr-un stat al Uniunii europene, altul decat Romania, familia interesata trebuie sa completeze si formularul E401.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii in italia ulmanu ulmanu buna , am o mare nelamurire : ce acte sunt mai exact necesare pt a beneficia de alocatia din italia in romania , in conditiile in care unul dintre parinti ... (vezi toată discuția)
Alocatie anto_riana anto_riana Buna ziua.Poate ma poate ajuta cineva in privinta alocatiei pt un minori in italia. Fiul meu lucreaza legal in italia iar copilul in varsta de 10 ani cu sotia ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate din italia si e401, e411 silcami silcami buna ziua va rog,lucrez in italia unde sunt asigurat la sanatate,o data la doi ani,merg in Romania la oncologie pentru analize,va rog,cardul de sanatate ... (vezi toată discuția)