avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului acidentului si vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului acidentului si vatamare corporala

Buna ziua,
In urma unui accident avut, pe trecerea de pietoni, (am lasat sa treca cca 20 pietoni) iar cand sa plec de la trecere, dupa ce m-am asigurat,in unghiul mort mi a aparut o persoana care a scapat o punga cu cumparaturi jos, Am urct- o in masina, mi-a zis ca dansa vrea doar banii pe cumparaturi, i am dat banii, chiar mai multi, pt lapte si oua, in 2 minute a aparut si un echipaj de politie, ne-a intrebat daca totul e in regula, victima a spus ca ea vrea doar banii pe cumaparturi. Politistii ne-au luat datele, si au zis sa ne intelegem sa schimbam numerele de telefon intre noi. Doamnei i am dat si buletinul meu, iar a doua zi m-a sunat ca totusi o doare ceva si ca ar fi bine sa mergem la spital. I ma zis ca dupa ora 19 ma eliberez, si urma sa vorbim. de la ora 19 pana la oara 19.40 am fost intr-o sedinta, ea intre timp m-a sunat de 5 ori,si mi a trimis un mesaj ca ea este in drum spre spital si ca o sa vad ce o sa patesc eu ca nu i am raspuns. La 19.40 am sunat-o nu mi a raspuns si s-a terminata aici. N- am stiut ca daca politistii care au ajuns la fata locului, nu ne-au facut proces verbal, eu trebuie in 24 de ore sa ma prezint la politie. Bineinteles dupa 3 zile m-am trezit cu politia la poarta, m-am prezentant in Udriste, le -am povestit ce v-am scris si Dvs, mi au ridicat carnetul si mi au dat dovada fara drept de conducere. Soc. Am inteles ca nici prin cerere catre procuror nu am sanse sa primesc vreo dovada, Doamna am aflat ca a stat o zi in spital si a primit 20 de zile de stata acasa pt ingrijiri medicale : fractura de pubis. O masina plecata de pe loc poate provoca si asa ceva.
As dori sa stiu daca exista posibilitatea schimbarii incadrarii atata timp cat si ea si eu am declarat ca a venit politia si ca nu am parasit locul accidentului si cat ar putea dura acest minunat dosar la procuratura ( sect 1 Bucuresti) Si bineinteles probabil am nevoie de un avocat.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: timbertrade_srl@yahoo.com , utilizator 20:04, 13 Septembrie 2018
Politistilor care au venit la fata locului le-ati spus ca ati lovit-o cu autoturismul?
Daca ati lovit-o erati obligati sa anuntati politia si sa nu parasiti locul accidentului. Obligatia sa anuntati accidentul in 24 de ore intervine in cazul unui accident in urma caruia s-au produs doar daune materiale.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da, le-am spus ca am lovit o cu masina, eram in masina in momentul acela cu doamna. Am fost dupa sa vorbesc cu ei, nu stiam ca nu sunt de la rutiera , erau de la o sectie de politie. Au zis ca pot merge ca martori si sa spuna ca doamna nu a avut pretentii decat de ai plati cumparatuirle sparte. Ne au luat si datele. Am cerut si stocarea imaginilor unde am inteles ca se vede ca eram cu politistii. Deci sa inteleg ca marturia politistilor nu poate avea nicio relevanta.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni ... Flavius Alecu Flavius Alecu Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni , accident la 15 la ora . Una din victime s a ridicat si a plecat acasa. Cealalta foarte in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! acum 2 saptamani am lovit un pieton cu masina (care ... Iza D Iza D Buna ziua! Acum 2 saptamani am lovit un pieton cu masina (care mi-a sarit in fata inainte de trecerea de pietoni, pe ploaie). Pietonul nu a dorit sa sunam la ... (vezi toată discuția)
Accident trecere de pietoni, dar victima doar s-a speriat clau123 clau123 Buna ziua, in luna octombrie 2018, prietenul meu era la volanul autoturismului sau, oprind la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate unor biciclisti. ... (vezi toată discuția)