Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni , accident la 15 la ora . Una din victime s a ridicat si a plecat acasa. Cealalta foarte in varsta spunea ca ii e rau si vomita . Eu urgent m am urcat in masina si am plecat la spitalul de urgente . Acolo am dat nr de inmatriculare etc . Am asteptat politia , alcool test 0.00 , intre timp venise si cealalta doamna . Una dintre ele a spus in declaratie ca am lovit o doar pe ea si a doua ce a venit dupa a zis ca pe ambele . Eu am zis ca am vazut o doar pe doamna ce am dus o , pe capota am vazut o dar cand am coborat erau ambele pe jos . Am fost cu politia la locul faptei pentru masuratori . Mi s a retinut permisul fara drept de conducere . Femeile nu au depus plangere . Ce urmeaza ? Ce se va intampla ? ….. , tin sa mentionez ca am spus politistilor ca eu pe moment nu m am gandit la lege si m am gandit doar la doamna ce imi spunea ca ii e rau sa o duc cat mai repede la urgente , doamnele au plecat dupa tomograf unde nu aveau nimic. Am stat , chiar daca nu eram obligat pana au plecat ambele doamne de la spital , 2 ore maxim pentru tomograf . Tin legatura cu victimele si acum. Pe dovada fara drept de circulatie scrie asa ,, accident rutier cu victime si parasirea locului accidentului” . Vreau sa precizez ca am incercat sa evit am pus frana maxima de la 40 pana la 15 , dar masina a alunecat ca era umed .
Fiind vorba despre eveniment rutier soldat cu 2 victime,politia a intocmit dosar de cercetare penala care urmeaza sa fie solutionat in timp in baza probelor,declaratiilor partilor vatamate
Accident rutier
OanaIf
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie ... (vezi toată discuția)