Sunt divorțat iar fetita de 4 ani a rămas la fosta soție având custodie comuna.
Acum ma am proces de stabilire a programului de vizita și o ordonanță prezidențială ca să îmi pot vedea copilul.
Am o mare problema, fosta sotie nu ma informează cu nimic despre minora.
Deșii ii cer informații.
Ultima pățanie este ca m-am trezit cu fetita azi la spital sa fie operata de polipi.
Eu neavând nici un habar de aceasta operație, plus ca nici nu mi s-a adus la cunoștință ca fetita ar avea vreo problema.
Dacă ceva cunoștințe nu îmi ziceau ca fetita este la operație, eu nu aflam niciodată.
Plus ca ma deranjează,ptca se pot încerca înainte de operație o alta gama de tratamente mai naturale pana în operație.
Bineînțeles ca nu mi-am dat acordul, pt moment, pana nu ma informez mai bine de situație, dar doamna doctor culmea zicea ca dacă nu ma prezentam nu avea nevoie de acordul meu.
Deșii fetita a fost internata, nu a fost la urgente.
Sfătuiți-ma și pe mine ce pot face sa evit aceste situații pe viitor.
Precizez ca îmi vizitez copilul constant și îmi respect programul de vizita din ordonata aproximativ 95%.
Pe lângă pensia alimentara, ma duc în fiecare luna la grădiniță achit cheltuielile suplimentare ce intervin, cumpăr hăinuțe și jucării la copil și încerc sa îmi petrec cât mai mult timp cu copilul.
Dar fosta încearcă tot timpul sa ma depărteze de fetita și toate deciziile le i-a singura în privința copilului și tot timpul încearcă sa ascundă tot ce ii da fetitei (tratament) , doctori...
Va rog sfătuiți-ma ce as putea face legal pt ca de discutat am încercat și nici nu vrea sa ma audă vorbind, se întoarce cu spatele și incepe sa cânte.
Vorbesc foarte serios.
Așteptați să se finalizeze procesele; hotărârile judecătorești astfel obținute vor fi instrumentele de care vă veți prevala pt a asigura executarea celor dispuse (constituie titluri executorii cu care veți putea merge la executor).
Între timp, încercați să comunicați cu mama, să-i explicați importanța paroxistică pe care o are figura paternă în viața unui minor.
Succes!