Bună ziua
Sunt divorțat de 2 ani jumătate,în urma căsătoriei rezultând o fetita, care acum are 4 ani jumătate.
Îmi iubesc copilul și tot timpul, mi-am făcut datoria de tata fata de copil, nu numai prin plata pensiei alimentare, dar și prin faptul de a fii lângă copil ai cumpăra cele necesare de zi cu zi, hăinuțe, mâncare, încălțăminte, plătit la grădiniță extraactivitati.
Doar ca fosta soție, pas cu pas și sistematic încearcă sa ma îndepărteze de fetita, ma vorbește de rău și ii povestește tot felul de tâmpenii,iar fetita se vede clar cum astfel de vorbe încep sa o afecteze.
Mai nou ieri 24.12, am înștiințat-o ca voi merge azi sa îmi vad copilul conform Ordonantei pe care o am în vigoare(am și proces de stabilite program vizita în desfășurare).
În schimb ea a decis sa îmi răspundă ca de fapt numai scrie ce scria în ordonanta și ca înseamnă altcumva și ca ea va fii plecata din localitate cu fetita.
ÎN ORDONANTA SCRIE ASA:
'' .... respectiv câte doua zile în fiecare săptămână, Martea și Joia de la orele 16.30-19.00,cu preluare de apelant sau bunica paterna de la grădiniță. ''
Pana acum nu am avut nici o problema când au fost vacante sau sarbatori,a mai făcut câte o chestie ca nu venea la timp cu fetita și întârzia intenționat câte o jumate de ora sau o ora.
Acum zice ca programul se refera pe perioada grădiniței, dar acolo în hotărâre nu se refera, pe perioada sau an școlar,scrie doar cu preluare.
Ce pot sa fac, vreau sa îmi vad și eu copilul ide sărbători.
Toata lumea îmi spune ca nu am ce sa ii fac ca este mama și ca instantele nu o sa dea niciodată o hotărâre contra mamei.
Eu nu mai înțeleg nimic, dacă și cu hotărârea în mana nimeni nu face nimic, ce soluție îmi rămâne.
Va rog ajutați-mă.