avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat, cu contract de mână, o casă de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat, cu contract de mână, o casă de la sora proprietarei decedate. Cum să procedez ca să intru în legalitate?

Am cumpărat o casă la țară ,problema este că proprietara a decedat și eu am cumpărat casa de la soră decedatei am făcut un contract de mana că succesiune nu sa făcut ,cum sa procedez sa intru in legalitate.multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:48, 13 Septembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
1.Sora decedatei să dezbată succesiunea și ulterior să refaceti contractul de vânzare cumpărare la notar.
2. Așteptați 30 de ani, după care introduceți o acțiune pentru constatarea proprietății prin uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire teren prin chitanta de mana Bargeo11! Bargeo11! Buna ziua,in 1990 bunicul meu a achizitionat un teren cu chitanta de mana facuta la primarie(dar fra nr de inreg) cu doi martori,intre timp sa eliberat titlu ... (vezi toată discuția)
Taxa autentificare act de mana - vanzare-cumparere teren bibimari bibimari buna ziua, mama mea a cumparat de la cineva un teren (aproximativ acum 20 ani) pentru care au facut contract de mana. mama a decedat acum 5 ani. nu am ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana stefanstr stefanstr Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, am achizitionat un teren in 1993 prin chitanta de mana de la 3 proprietari cu 2 martorii, cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)