avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pastra copilul dupa divort, avand un salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pastra copilul dupa divort, avand un salariu foarte mic?

Buna ziua! Ca mama, in cazul unui divort, pot pastra copilul de 1 an si 4 luni? Lucrez de 6 ani in invatamant, dar salariul unui profesor titular este foarte mic, pe cand al sotului este foarte mare! Avem un apartament cu un credit pe numele amandurora, insa sansele sunt mici ca eu sa imi permit o locuinta singura, doar daca nu as putea locui cu parintii mei. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iliecarmenalexandra , utilizator 22:37, 16 Septembrie 2018
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la copil după o despărțire Sofia12345678910 Sofia12345678910 Buna ziua! Trăiesc cu un bărbat nu suntem căsătoriți avem un copil de 8 luni suntem plecați in străinătate. Soțul m-a tot amenință ca ne despărțit ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor Alina2213 Alina2213 Buna. am nevoie de sfaturi si indrumari va rog sa ma ajutati. Am 20 de ani sunt casatorita si am o fetita de un an. Casatoria noastra este un esec si sotul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului al unui minor bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Buna ziua, sotul meu are o fata de 12 ani, care acuma locuieste cu mama ei, dar noi am vrea sa luam la noi. Mama fetitei ese casatorita cu un barbat care ... (vezi toată discuția)