Găsim mereu în cutia poștală plicuri de la un executor, pe numele unuia dintre foștii proprietari. Ce putem pentru a nu le mai primi? I-am anunțat, dar ni s-a spus că nu-i interesează
Buna ziua, suna Ana Nestian din Brasov. In urma cu 3 ani am cumparat apartamentul in care locuim iar inaintea noastra cu 2 cumparatori a locuit un barbat pe numele caruia tot primim plicuri in cutia postala de la un executor judecatoresc. Desi pe plic scrie ca se inmana personal. Am sunat in mai multe randuri la acest birou al executorului judecatoresc iar doamnele de acolo nu sunt dispuse sa gasim o solutie spunandu-mi ca acest domn fugureaz la ei cu adresa noastra iar azi o doamna mi-a zis ca nu o intereseaza si mi-a inchis telefonul. Avem contractul apartamentului dar nu stim cum sa procedam. Ce putem face pentru a nu mai primi aceste plicuri? Multumesc!
Buna ziua! Va recomand sa depuneti o cerere scrisa la executor, atentionand sa nu considere procedura indeplinita prin comunicarea la aceasta adresa si atasand o copie a contractului dvs. de vanzare-cumparare. Ulterior daca mai vin plicuri, puteti sa le aruncati linisitit. Pana la urma, sunt ca si diversele pliante pe care le primim cu totii.